Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Samohvalova O$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Samohvalova O. The effect of grape seed powder on the quality of butter biscuits [Електронний ресурс] / O. Samohvalova, N. Grevtseva, T. Brykova, A. Grigorenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 3(11). - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_3(11)__10
| 2. |
Brykova T. The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits [Електронний ресурс] / T. Brykova, O. Samohvalova, N. Grevtseva, K. Kasabova, A. Grygorenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_7
| 3. |
Gorodyska O. Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery glaze [Електронний ресурс] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samohvalova, O. Savchenko, A. Grygorenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_11
|
|
|