Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Samohvalova O$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Samohvalova O. 
The effect of grape seed powder on the quality of butter biscuits [Електронний ресурс] / O. Samohvalova, N. Grevtseva, T. Brykova, A. Grigorenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 3(11). - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_3(11)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 274.167 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Brykova T. 
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits [Електронний ресурс] / T. Brykova, O. Samohvalova, N. Grevtseva, K. Kasabova, A. Grygorenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 637.914 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Gorodyska O. 
Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery glaze [Електронний ресурс] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samohvalova, O. Savchenko, A. Grygorenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 622.04 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського